واکنش وزیر فرهنگ به حواشی کنسرت علیرضا قربانی در تخت‌جمشید معرفی اعضای هیئت انتخاب بخش بین‌الملل جشنواره فیلم کوثر + اسامی گوهر خیر اندیش با «قلهک» به خانه ها می آید «گل‌های کاغذی» در راه جشنواره کازان نگاهی به سریال «قطب شمال»، ساخته امین محمودی یکتا کارگردان فیلم «کویر ناآرام»: انگار فیلم فقط باید کمدی باشد تا از آن استقبال شود وزیر فرهنگ: نگاه ما در دولت سیزدهم، جزیره‌ای نبود درگذشت «رابرت تاون»؛ فیلم‌نامه‌نویس برنده اسکار لباس لغت فارسی قریب الفهم | گذری بر فارسی نوشته‌های محمدباقر مجلسی، به مناسبت سالروز پایان نگارش «حلیةالمتقین» رامبد جوان: سن‌پطرزبورگ ۲ سال آینده کلید می‌خورد «هادی و هدی» به روایت رضا فیاضی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ اکران «روزی روزگاری آبادان» به تعویق افتاد «جشن نوشتار سینمایی» برگزیدگانش را شناخت + اسامی دعوت انجمن تهیه‌کنندگان سینما به مشارکت در انتخابات «کتاب الحسین الشهید و القرآن المجید» منتشر شد نقش‌آفرینی ریچارد گر در سریال جاسوسی «آژانس» افتتاحیه ترسناک جشنواره ونیز با «بیتل جویس ۲» از مجموعه‌شعر «زندگی در آمنیون» رونمایی شد | تجربه‌ای شاعرانه از زندگی
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

آکادمی علوم و هنرهای سینما رئیس خود را شناخت | ابقای تهیه‌کنندهٔ چینی‌تبار

  • کد خبر: ۱۷۷۲۸۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
آکادمی علوم و هنرهای سینما رئیس خود را شناخت | ابقای تهیه‌کنندهٔ چینی‌تبار
جَنِت یانگ، تهیه‌کنندهٔ مشهور آمریکایی، رئیس آکادمی علوم و هنرهای سینما ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت حاکم آکادمی علوم و هنرهای سینما، بار دیگر، جَنِت یانگ را به ریاست این نهاد برگزید. بدین ترتیب، او که در دورهٔ ۲۰۲۲-۲۰۲۳ این سِمَت را داشت تا سال ۲۰۲۴ در این مقام خواهد ماند.

یانگ که در یک خانواده‌ٔ چینی مهاجر و در کویینز نیویورک به دنیا آمده است و به‌عنوان «مادرخواندهٔ آسیایی-آمریکایی‌های فن و هنر» شهرت دارد چهارمین زن و دومین رنگین‌پوستی است که توانسته است به رده‌های بالای آکادمی برسد.

پس از جنبش OscarsSoWhite# که در پی از اعلام نامزدهای اسکار ۸۸ (۲۰۱۶) و در اعتراض به تبعیض‌های نژادی و جنسیتی به‌راه افتاد، سه کُرسی برتر به آکادمی افزودند تا بر ملاحظهٔ تنوع نژادی و جنسیتی در امور نظارت کنند. در این بین، یکی از این کرسی‌ها به جنت یانگ رسید.

این تهیه‌کنندهٔ آمریکایی چینی‌تبار که از سال ۱۹۸۵ مشغول فعالیت در این حرفه است، تاکنون، در تهیه و تولید چندین فیلم بلند و کوتاه و سریال و انیمیشن مشارکت داشته و با کارگردان‌های بزرگی نظیر میلوش فورمن کار کرده است.

از جمله فیلم‌های یانگ می‌توان به باشگاه جوی لاک (۱۹۹۳) و مردم علیه لری فلینت (۱۹۹۶) و نجات‌دهنده (۱۹۹۸) اشاره کرد. او همچنین در ساخت فیلم‌ امپراتوری خورشید (۱۹۸۷)، اثر استیون اسپیلبرگ، و انیمیشن روی ماه (۲۰۲۰)، ساختهٔ گِلن کین، با این فیلم‌سازان همکاری داشته است.

این تهیه‌کننده، در مقام مدیر اجرایی تولید فیلم تلویزیونی کیفرخواست: محاکمهٔ مک‌مارتین (۱۹۹۵)، توانسته است جایزهٔ امی ساعات پربیننده را هم ببرد.

گفتنی است که سازمان آکادمی علوم و هنرهای سینما که انتخاب نامزدها و برندگان جایزهٔ اسکار را بر عهده دارد، از سال ۲۰۱۷ و با برگزاری مراسم اسکار ۸۹، در روند انتخاب نامزدها و برندگان بازنگری کرد، چنان‌که ماهرشالا علی، در همان سال، به‌عنوان نخستین بازیگر سیاه‌پوست مسلمان برندهٔ جایزه شد و در اسکار ۹۱ هم دوباره آن را به‌دست آورد. در آخرین دورهٔ جوایز اسکار نیز، تعدادی از جوایزْ نصیبِ هنرمندانی دیگر از اقلیت‌ها، مِن‌جمله از هند و مالزی، شد.

منابع: ورایتی و هالیوود ریپورتر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->