فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

آکادمی علوم و هنرهای سینما رئیس خود را شناخت | ابقای تهیه‌کنندهٔ چینی‌تبار

  • کد خبر: ۱۷۷۲۸۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
آکادمی علوم و هنرهای سینما رئیس خود را شناخت | ابقای تهیه‌کنندهٔ چینی‌تبار
جَنِت یانگ، تهیه‌کنندهٔ مشهور آمریکایی، رئیس آکادمی علوم و هنرهای سینما ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت حاکم آکادمی علوم و هنرهای سینما، بار دیگر، جَنِت یانگ را به ریاست این نهاد برگزید. بدین ترتیب، او که در دورهٔ ۲۰۲۲-۲۰۲۳ این سِمَت را داشت تا سال ۲۰۲۴ در این مقام خواهد ماند.

یانگ که در یک خانواده‌ٔ چینی مهاجر و در کویینز نیویورک به دنیا آمده است و به‌عنوان «مادرخواندهٔ آسیایی-آمریکایی‌های فن و هنر» شهرت دارد چهارمین زن و دومین رنگین‌پوستی است که توانسته است به رده‌های بالای آکادمی برسد.

پس از جنبش OscarsSoWhite# که در پی از اعلام نامزدهای اسکار ۸۸ (۲۰۱۶) و در اعتراض به تبعیض‌های نژادی و جنسیتی به‌راه افتاد، سه کُرسی برتر به آکادمی افزودند تا بر ملاحظهٔ تنوع نژادی و جنسیتی در امور نظارت کنند. در این بین، یکی از این کرسی‌ها به جنت یانگ رسید.

این تهیه‌کنندهٔ آمریکایی چینی‌تبار که از سال ۱۹۸۵ مشغول فعالیت در این حرفه است، تاکنون، در تهیه و تولید چندین فیلم بلند و کوتاه و سریال و انیمیشن مشارکت داشته و با کارگردان‌های بزرگی نظیر میلوش فورمن کار کرده است.

از جمله فیلم‌های یانگ می‌توان به باشگاه جوی لاک (۱۹۹۳) و مردم علیه لری فلینت (۱۹۹۶) و نجات‌دهنده (۱۹۹۸) اشاره کرد. او همچنین در ساخت فیلم‌ امپراتوری خورشید (۱۹۸۷)، اثر استیون اسپیلبرگ، و انیمیشن روی ماه (۲۰۲۰)، ساختهٔ گِلن کین، با این فیلم‌سازان همکاری داشته است.

این تهیه‌کننده، در مقام مدیر اجرایی تولید فیلم تلویزیونی کیفرخواست: محاکمهٔ مک‌مارتین (۱۹۹۵)، توانسته است جایزهٔ امی ساعات پربیننده را هم ببرد.

گفتنی است که سازمان آکادمی علوم و هنرهای سینما که انتخاب نامزدها و برندگان جایزهٔ اسکار را بر عهده دارد، از سال ۲۰۱۷ و با برگزاری مراسم اسکار ۸۹، در روند انتخاب نامزدها و برندگان بازنگری کرد، چنان‌که ماهرشالا علی، در همان سال، به‌عنوان نخستین بازیگر سیاه‌پوست مسلمان برندهٔ جایزه شد و در اسکار ۹۱ هم دوباره آن را به‌دست آورد. در آخرین دورهٔ جوایز اسکار نیز، تعدادی از جوایزْ نصیبِ هنرمندانی دیگر از اقلیت‌ها، مِن‌جمله از هند و مالزی، شد.

منابع: ورایتی و هالیوود ریپورتر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->